Second opinion

Ook voor een second opinion bent u van harte welkom om gebruik te maken van de expertise van orthodontist Chris van Keulen. Wanneer u een afspraak wilt maken voor een second opinion, gelieve telefonisch contact op te nemen (telefoonnummer 0344 – 615 847) en aan te geven dat u voor een second opinion komt.

Voor een goed advies of oordeel is het noodzakelijk dat er zoveel mogelijk gegevens aanwezig zijn. Wilt u indien mogelijk foto’s, röntgenfoto’s en eventueel gebitsmodellen van uw behandeling meenemen? Vaak kan aan de hand daarvan een goed beeld worden verkregen. Hoe meer informatie aanwezig is, hoe duidelijker het advies kan worden. Als te weinig informatie aanwezig is kan eventueel in overleg in onze praktijk extra informatie worden verkregen door het maken van nieuwe foto’s, röntgenfoto’s of gebitsmodellen.

Voor de kosten van een second opinion vinden wij het redelijk om uitsluitend een eerste consult in rekening te brengen (code F121A, a 21,09 euro), tenzij tevens een uitgebreid schriftelijk verslag gewenst is (dan wordt de officiële code voor een second opinion gebruikt, te weten F124A, a 99,92 euro). Als het nodig is om nieuwe röntgenfoto’s of gebitsmodellen te maken dan zijn daar extra kosten aan verbonden.

Voor een eerlijke second opinion ga ik er vanuit dat u niet bij mij onder behandeling zult komen.