Routebeschrijving

Klik hier voor een routeplanner van deur tot deur.

Vanaf de A15 afslag Tiel-West/ Buren (afslag 32) of vanuit Buren, Geldermalsen en Culemborg:

volg de Nieuwe Tielseweg richting Tiel Centrum. Deze weg gaat over in de Waalstraat. Parkeer op de Waalkade. De praktijk is gevestigd op de wal uitkijkend over deze Waalkade, even links van de Waterpoort.

Vanaf de A15 afslag Tiel (naast hotel Van der Valk, afslag 33):

neem afslag 33 (Tiel / Maurik) en volg richting Tiel Centrum. U rijdt via de Westroijensestraat, bij de rotonde rechtsaf via de Lokstraat en vervolgt rechtdoor via de Binnenhoek en de Havendijk. Als u aan de linker zijde een tankstation passeert rijdt u een helling op en komt via de Havendijk op de Waalstraat. Ga linksaf en parkeer op de Waalkade. De praktijk is gevestigd op de wal uitkijkend over deze Waalkade, even links van de Waterpoort.

Vanaf station Tiel:

loop via de Stationsstraat richting Tiel Centrum (met uw rug naar het station is dat linksaf), bij de eerstvolgende T-splitsing rechtsaf langs het water (Hasselmanplein) en vervolgens linksaf over het water en via de winkelstraat (Hoogeindsestraat, Waterstraat) richting de Markt. Op de Markt gaat u rechtsaf de Weerstraat in (let op, de Markt is infeite een zes-sprong). Loop rechtdoor in de richting van de Waalkade, onder de Waterpoort door. Ga vervolgens rechtsaf de (Tolhuis-)wal op. De praktijk is gevestigd op de wal uitkijkend over de Waalkade, even links van de Waterpoort .

Vanaf het voetveer Tiel-Wamel:

de praktijk ligt op circa 100 meter van de aankomstplaats van het voerveer Tiel-Wamel aan Tielse zijde. Per fiets, te voet of met de auto, te parkeren aan Wamelse zijde, kunt u de praktijk zo bereiken. De praktijk is gevestigd op de wal uitkijkend over deze Waalkade, even links van de Waterpoort.

plattegrondtiel