Medewerkers

Versie 4

Aan de stoel:

  • drs. Chris van Keulen (orthodontist en eindverantwoordelijke voor alles wat er in de praktijk gebeurt)
  • Fleur (ortho-assistente),
  • Irene (ortho-assistente),
  • Sanaa (ortho-assistente),
  • Dorinthe (ortho-assistente),
  • Tessa (ortho-assistente)
  • Daphne (ortho-assistente)

Aan de telefoon en de receptie:

  • Hanny en
  • Maryse

Achter de schermen:

  • Marieke (personeelsmanagement, administratie)

Over Drs. Chris A.F. van Keulen:

295730_10150406988922195_1537448476_n

Chris studeerde in 1998 af als tandarts aan de Vrije Universiteit (ACTA) Amsterdam (cum laude). Na een jaar gewerkt te hebben als tandarts is hij verhuisd naar Gent (Belgie) voor de vierjarige specialisatie tot orthodontist aan de universiteit van Gent onder leiding van prof. Dr. Luc Dermaut. In oktober 2003 is deze opleiding afgerond (met genoegen) en werd hij ingeschreven als orthodontist (specialist dentomaxillaire orthopaedie) in het specialistenregister.

Aan de Universiteit van Gent deed hij tevens wetenschappelijk onderzoek naar de relatie tussen kruisbeten en kinpuntdeviatie, wat heeft geleid tot publicatie in The European Journal of Orthodontics in 2004 en voordrachten ondermeer voor de European Orthodontic Society in 2003 te Praag.

In 2002 begon Chris als orthodontist in Culemborg in samenwerking met collega Gina Hoogendorp-Carretero. Vanaf 2008 was hij deeltijds werkzaam in Culemborg en deeltijds in zijn praktijk in Tiel. Sinds 1 september 2015 heeft hij ervoor gekozen om full-time werkzaam te zijn in Tiel.

Chris van Keulen is erkend als orthodontist (tandarts-specialist) in het Nederlandse BIG-register (registratienummer 19048970002) en erkend als orthodontist in het Belgische specialistenregister.

Lid van de Nederlandse Maatschappij tot bevordering van de Tandheelkunde (NMT) en de Vereniging van Orthodontisten (VvO). Chris van Keulen woont samen met zijn vrouw Marieke en hun drie zoons Sam, Simon en Sjef in Culemborg. Hij houdt van fietsen, fotografie, koffie en chocolade.

Over Sanaa:

Sanaa is een van de assistenten die aan de behandelstoel werkt; ze is in 2002 gediplomeerd als tandartsassistente en heeft aansluitend de interne orthodontie-opleiding bij Orthodontiepraktijk Tiel gevolgd. Ze is gelijk full-time bij ons gaan werken en heeft daar nog steeds erg veel plezier in. In haar vrije tijd maakt ze graag kleding en volgt ze naailessen. Sanaa heeft inmiddels 15 jaar ervaring!

Over Maryse:

Maryse werkt aan de receptie en handelt het telefoonverkeer af; na het behalen van het HAVO diploma in 1999 is zij fulltime gaan werken bij Orthodontiepraktijk Tiel en is intern opgeleid voor de werkzaamheden die zij uitvoert. In 2001 is zij opnieuw gaan studeren en volgde de directiesecretaresse opleiding via Schoevers. Na de geboorte van haar dochter Isabeau in 2003 heeft ze een aantal jaren niet buiten de deur gewerkt; totdat er in 2008 een vacature ontstond bij Orthodontiepraktijk Tiel en ze daarmee dus weer terug op haar oude honk is. Maryse woont samen haar vriend Jeroen en dochter Isabeau in Tiel.

Over Hanny:

Hanny verzorgt de administratie en de declaraties bij Fa-Med. Verder werkt ze achter de receptie om ondermeer het telefoonverkeer af te handelen. Na het behalen van het secretaressediploma via Schoevers in 1984 is zij eerst gaan werken in een postagentschap. Sinds 1 maart 1985 werkt ze bij Orthodontiepraktijk Tiel, dus inmiddels meer dan 25 jaar! Tot 1999 werkte Hanny fulltime maar na de geboorte van haar dochter part-time. Hanny woont samen met haar man, dochter en zoon in Tiel.

Over Irene:

Irene is een van de assistenten die aan de behandelstoel werkt. Zij werkte eerder in Orthodontiepraktijk Tiel van 2001 tot 2003, deed verschillende cursussen op het gebied van secretariaatswerkzaamheden en makelaardijleer en was vier jaar werkzaam in een andere orthodontiepraktijk. Sinds juni 2009 heeft zij er met plezier voor gekozen weer te komen werken in onze praktijk. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met vormgeven, fotografie, tennis, koken en reizen. Irene woont in Kerk-Avezaath samen met haar man Paul. Ze hebben twee kinderen.

Over Fleur:

Fleur heeft haar stage tijdens de opleiding voor tandartsassistente gevolgd in onze praktijk. Na het behalen van haar diploma is ze hier blijven werken. Fleur woont in in het land van Maas en Waal.

Over Dorinthe:

Dorinthe heeft ook haar stage gevolgd in onze praktijk. Na het behalen van haar diploma als tandartsassistente is ze hier blijven werken. Ze woont in Zoelen.

Over Tessa:

Tessa heeft ook stage gelopen in onze praktijk. Dat is wederzijds goed bevallen. In februari 2015 is ze afgestudeerd als tandarts-assistente en sindsdien werkt ze bij ons! Tessa woont in Tiel.

Over Daphne:

Daphne werkt twee dagen per week in onze praktijk; ze woont in Zoelen. Voorheen heeft ze bij een algemene tandartspraktijk gewerkt.